Sammanställning: Iphonerykten

Iphone 5s i grafit - 5c redan på Ebay

Nya baksidan till Ipad Mini
Volymknappar och liknande för de fyra Iphone 5s-färgerna
Specifikationerna för Iphone 5c
Iphone 5s i guld, grått och svart
Iphone 5c på Ebay
Iphone 5s i grått

En video på Iphone 5s i guld, rykten om en grå modell, Iphone 5c säljs på Ebay och så ser baksidan ut på Ipad Mini. Det fullkomligen regnar Apple-rykten just nu.

Publicerad Uppdaterad

Det kryllar av Apple-rykten numera. Inte så konstigt förvisso, eftersom nya Iphones väntas bli officiella den tionde september. Här är de senaste varianterna från ryktesbubblan.

Iphone 5s i grått

Tycker du att guld inte matchar din outfit behöver du kanske inte oroa dig. Det verkar nämligen som om Iphone 5s kommer att släppas i fyra färger, svart, vitt, guld och grafitgrått. 

Iphone 5c på Ebay

Skalen till Iphone 5c har läckt som ett såll den senaste månaden. Nu har läckorna tydligen spridit sig även till auktionssidan Ebay, där du kan köpa dummymodeller och de faktiska skalen om du känner för. 

Specifikationerna för Iphone 5c

Analytiker har tidigare sagt vad de tror att Iphone 5c kommer att innehålla för hårdvara. Nu ska dock de ”riktiga specifikaitonerna” läckt. Precis som tidigare handlar det om en modell som på det stora hela verkar identisk med förra årets Iphone 5, fast med en baksida i plast. Inga uppgifter har däremot dykt upp angående vilket chip som sitter i den.

Så ser Ipad Mini ut

Även om det är mycket snack om Iphone just nu så finns det vissa notiser om Ipad Mini också. Den senaste bilden sägs visa baksidan av enheten, vilket egentligen inte tillför speciellt mycket från tidigare läckor.

Iphone 5s i guld fångad på Video

Apropå Iphonefärger så har alla de där läckta skalen föreställande en guldfärgad Iphone 5s letat sig in i videoformatets värld. I videon nedan visas det guldfärgade skalet upp tillsammans med den svarta och vita modellen.

Källa