Annons

Synka din musik i molnet

Itunes Match har landat i Sverige

Två år efter lanseringen i USA och på andra marknader har Match, Apples tjänst för molnsynkningen av ditt Itunes-bibliotek till alla dina enheter, äntligen landat i Sverige. Mobil.se tar en närmare titt.

Publicerad Uppdaterad

Betaltjänsten Itunes Match har släppts i Sverige, skriver MacWorld. Mobil tar en närmare titt på vad Apples tjänst har att erbjuda. 

Apple-användare har redan tillgång till den musik som köpts via Itunes på samtliga sina Apple-enheter genom att använda den automatiska hämtningsfunktionen i Itunes-molnet. Med Match gäller synkningen via molnet all musik som man lagt in i Itunes, inklusive musik som man hämtat från cd-skivor. Förutom synkningen erbjuder även Match möjligheten att spela upp all din musik med 256 Kbit/s-kvalitet, även om dina ursprungliga låtar har en lägre kvalitet, bara de finns i Itunes Store.

Några begränsningar finns det dock: man kan använda Itunes Match på maximalt tio enheter och för upp till 25 000 låtar. Sedan är tjänsten inte gratis: en prenumeration på Itunes Match kostar 249 kronor per år.