Gratis nedladdning i Google Play

Izettle nu för alla Androider

Efter genomslaget i Iphone finns nu betallösningen Izettle för nedladdning till Androidmobiler. Appen fungerar både med och utan kortläsare.

Publicerad Uppdaterad

Sedan i somras har Izettle haft en Androidversion av sin app och sin kortläare tillgänglig, men då bara för Androider från Samsung. Sedan några dagar tillbaka finns appen att ladda ner i Google Play. Efter att ha testat appen exklusivt med Samsung och då etablerat kortläsaren som man ansluter till mobiltelefonens hörlursuttag kan nu vems om helst ladda ner appen.

Izettle är en app som låter dig ta betalt med kort direkt i mobil eller surfplatta. Izettle fungerar i praktiken som vilken kortläsare som helst med skillnaden att den är mobil och inte innebär några fasta kostnader för den som ska ta betalt.

Appen i sig kan användas med eller utan kortläsaren. Har du ingen kortläsare kan du mata in kortnumret manuellt, men med kortläsaren blir hanteringen enklare och beloppsgränserna högre för de betalningar man kan genomföra.

Appen finns tillgänglig för gratis nedladdning i Google Play, men appen är testad med ett tjugotal telefoner där appen garanterat ska fungera. Till dessa hör förutom Samsungs senaste mobiler i Galaxy-serien även HTC One S, One X, Sony Xperia S, P, Acro S, Huawei scend G300 och LG Optimus 3D. Sedan tidigare finns Izettle för Ipad och Iphone, då med en kortläsare som ansluts i bottenkontakten.