Lanseringen tycks vara nära

Kamera-teaser skvallrar om snar Oneplus 5-lansering

Vilken sida tror du är fotograferad med Oneplus 5?

Oneplus har lagt upp en så kallad teaserbild på Twitter, där man visar upp hur bra kameran på kommande Oneplus 5 är. Således lär lanseringen av telefonen inte vara särskilt långt borta…

Publicerad Uppdaterad

Att Oneplus 5 förmodligen är på gång inom en relativt snar framtid har varit känt sedan en tid tillbaka. Men möjligen kan lanseringen vara aningen mer nära förestående än man tidigare trott. Detta då Oneplus nu publicerat en teaserbild som visar vad kameran i den nya enheten är kapabel till. 

Ber följarna gissa

Bilden som man lagt upp är delad i två delar, varav den ena är fotograferad med kameran i Oneplus 5, och Twitterföljarna ombeds gissa vilken del av bilden det handlar om. Den högra delen av bilden är klart överlägsen den vänstra, vilket också många på Twitter noterat. Ryktena om att Oneplus 5 kommer att ha en kameralösning med dubbla linser känns således mycket trovärdiga. 

Kan bli redan i juni

Andra uppgifter skvallrar om en lansering den 15 juni, vilket kan stämma ganska bra med tanke på timingen av bildteasern. Enheten sägs få en 5,5-tums AMOLED-skärm, Snapdragon 835-chipp, batteri på 3 580 mAh och en bakkamera på 12 megapixlar. 

Källa