1
1
https://www.mobil.se/nyheter/kommande-apple-watch-7-kan-bli-storre-an-tidigare
570827
Nyheter
falskt
Apple Watch

Kommande Apple watch 7 kan bli större än tidigare

Enligt nyligen läckta bilder ska de kommande Apple Watch 7 komma i två storlekar, som tidigare, som är större än föregångarna.

Tidigare rykten och läckor har visat att Apples kommande smarta klockserie Apple Watch 7 kommer att ha platta sidor liksom de senaste Iphone och Ipad. Det här kan, om man ska tro de senaste ryktena och läckorna, leda till att Apple gör sina klockor aningen större. Och med "aningen" menar vi verkligen det, det verkar nämligen som om de nya storlekarna kan komma att bli 41mm och 45 millimeter istället för de tidigare 40 och 44 millimeter. Anledningen till att de här uppgifterna har kommit ut är att det har läckts ut bilder på nya remmar till klockorna som har dessa siffror instansade. Huruvida dessa rykten och läckor är trovärdiga eller inte, ja det är väl som vanligt. Men det har ju sagts att de nya klockorna ska dyka upp under september vilket betyder att det inte är så långt kvar tills vi faktiskt vet.  

Anledningen till de större storlekarna kan vara dels att man kunnat utnyttja en större skärm nu när man valt en design med platta sidor, eller att Apple till exempel valt att sätta i ett större batteri. Det är i alla fall vad det spekuleras om på nätet. 

Källa