Drivs av Snapdragon 8 Gen 2

Läcka: Fulla specifikationer och nya bilder på Samsung Fold 5 och Flip 5

Samsung väntas inte lansera sina nya vikbara telefoner förrän i slutet av juli, men läckaren Snoopytech har publicerat både en stor mängd nya bilder och vad som uppges vara fullständiga specifikationer på Samsung Galaxy Z Fold 5 och Galaxy Z Flip 5.

Publicerad Uppdaterad

Den nya läckan visar telefonerna Galaxy Flip 5 och Galaxy Fold 5 i en rad olika vinklar och i olika färger. Specifikationerna avslöjar i stort sett alla detaljer kring telefonerna och stämmer i huvudsak överens med tidigare läckor om dessa telefoner. De stora nyheterna jämfört med fjolårets modeller är alltså att båda telefonerna drivs av nya Snapdragon 8 Gen 2, att Fold får en vikmekanism som inte ger en lika tydlig glipa och att Flip 5 får en betydligt större yttre skärm.

Tidigare läckor har antytt att de båda telefonerna skulle få bättre fuktskydd, men dessa specifikationer anger att både Flip 5 och Fold 5 får IPX8-certifiering. Det är samma vattenskydd som föregångarna har och innebär att de kan doppas ner till 1,5 meter sötvatten i upp till 30 minuter.

Källa