I totalt åtta färger

Läcka: Nexus 5 kan släppas i fler färger

Foto: Phone Arena.

Planerar Google att att släppa Nexus 5 i flera nya färger? Svaret är ja - om man ska tro på en läckt video som publicerats av Phone Arena.

Publicerad Uppdaterad

När Googlemobilen Nexus 5 lanserades i slutet av oktober fanns den i två modeller: En helsvart och en Stortrooper-inspirerad med svart front och vit baksida.

Sajten Phone Arena har tagit del av ett videoklipp som visar att Google kan hålla på att förbereda sig på att släppa telefonen i fler färger - totalt åtta stycken.

Videon visar hur någon besöker Google Play-avdelning där Nexus 5 finns till försäljning, och sedan klickar sig igenom utbudet av telefonen i olika färger. 

Färgerna som finns tillgängliga är svart, vit, röd, orange, gul, grön, blå och lila. För varje klick ändras färgen på Nexus 5-telefon på skärmen.

Källan har inte lämnat någon information om när Nexus 5 ska släppas i fler färger. Från Googles håll har de nya uppgifterna ännu varken bekräftats eller dementerats. Därför är det bäst att ta den här förhandsinformationen med en nypa salt eller två.

[Uppdatering:] Vi har stött på problem med att bädda in videoklippet. Förhoppningsvis hittar vi en lösning. Tills dess kan ni se klippet hos Phone Arena.

Källa