1
1
https://www.mobil.se/nyheter/lacka-sags-visa-nya-fitbit-modeller
569068
Nyheter
falskt
Fitbit-läcka

Läcka sägs visa nya Fitbit-modeller

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/fitbit_sense.jpg?itok=ThpyM2Wb', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/fitbit_sense.jpg?itok=wB5F-7Fx', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/fitbit_sense.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Kan komma att innehålla efterlängtade funktioner.

Google kan vara på gång att köpa upp Fitbit och dess tillverkning av smartarmband och smartklockor, men det hindrar tydligen inte företaget från att arbeta med nya modeller. En läcka påstås nämligen avslöja inte mindre än tre nya modeller - Fitbit Sense, Fitbit Versa 3 och Fitbit Inspire 2.

GPS och pulsmätning

Läckta bilder som sägs visa Sense och Versa 3 har symboler som indikerar att de innehåller GPS, vilket skulle betyda att det går att använda dem på löp- och cykelrundor utan att behöva använda mobiltelefonen för positionsdata. Sense har dessutom en hjärtsymbol som antyder sensorer för utbyggd mätning av hjärtverksamhet samt indikationer på att den kan komma att innehålla röststyrning med Google Assistenten.

De olika stiländringarna hos de tre enheterna verkar dessutom antyda att Fitbit har för avsikt att segmenetera de tre enheterna lite mer än tidigare med Sense som en exklusiv modell, Versa 3 som mellanklassmodell och Inspire 2 som enklare aktivitetsarmband.

Det finns inget sagt om när produkterna kan presenteras eller dyka upp på marknaden, men eventuellt är de inte så långt borta om Fitbit har för avsikt att lansera dem innan Google tar över.

Ämnen