Så ser 200MP ut

Läcka visar Motorolas 200MP-kamera

Kameramodulen kan bli en kombination av sensorer från Samsung och Sony.

Publicerad Uppdaterad

Det har sedan en tid tillbaka ryktats om att Motorola är på gång med en mobil som kallas Frontier som ska ha en 200MP kamerasensor. Nu har läckaren Evan Blass släppt bilder som påstås visa det kommande flaggskeppet. Enligt bilderna kommer mobilen att ha 1/1.5-tumssensor på 194MP med OIS-stöd, vilket påstås vara samma sensor som Samsungs Isocell HP1-sensor på 200MP.

Bilderna visar ytterligare två kamerasensorer bredvid den primära, och även om den nya informationen inte nämnder något om dessa så säger tidigare rykten att det handlar om en ultravidvinkel på 50MP och en 12MP telefoto-sensor från Sony.

Designen verkar skilja sig från tidigare Motorola-mobiler med mer krökt design, och tidigare rykten har talat som en 6,67 tum stor oled-skärm med FullHD+-upplösning och stöd för 144Hz. Det har inte sagt något om storleken på batteriet, men det uppges få stöd för 50W trådlös laddning och 125W laddning via usb C.

Motorola Frontier kan också bli en av de första mobilerna som släpps med en ny variant av Snapdragon-processor – Snadragon 8 gen 1 plus.

Källa