1
1
https://www.mobil.se/nyheter/lacka-visar-samsung-galaxy-s21-fe-i-fyra-farger
570585
Nyheter
falskt
Färgglatt från Samsung

Läcka visar Samsung Galaxy S21 FE i fyra färger

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/samsung-galaxy-s21-fe_0.jpg?itok=dhEpaxqI', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/samsung-galaxy-s21-fe_0.jpg?itok=2KvWNXFq', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/samsung-galaxy-s21-fe_0.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Nu har även officiellt material börjat dyka upp.

En ny läcka, denna gång i form av vad som sägs vara en av Samsungs egna reklamaffischer, visar upp de riktiga färgerna på de kommande Galaxy S21 FE-telefonerna. Den här gången kommer det inte enligt uppgifterna att släppas någon svart version. Istället lanseras telefonerna i färgerna grått, ljusgrönt, ljuslila och vitt.

Reklamaffischen avslöjar även andra detaljer om telefonmodellen, bland annat kameramodulen på baksidan inte är tjockare än resten av telefonen som tidigare utan har samma tjocklek. Modulen har dessutom samma färg som resten av baksidan.

Det sägs att den kommer att ha en skärm på 6,5 tum med stöd för 120 Hz, samt 8 gigabyte arbetsminne och 128 gigabyte lagringsutrymme. Den påstås vidare drivas av en Snapdragon 888 5G, men på senare tid har det även dykt upp rykten om att det kan dyka upp en Exynos-modell på en del marknader. Föregångaren S20 FE var en av få enheter som Samsung släpper på den europeiska marknaden som fick Snapdragon istället för Exynos-chipp, vilket var en bidragande orsak till dess framgång och popularitet.

Bilderna stöder också tidigare läckor att Galaxy S21 FE har tre kameralinser på baksidan, och det är läckor som har pratat om två kameror på 12 megapixel för vidvinkel respektive ultravidvinkel, samt en 64 megapixel för telefoto.

Angående lanseringen är de senaste uppgifterna att Samsung Galaxy S21 FE kommer att släppas i oktober.