1
1
https://www.mobil.se/nyheter/lacka-visar-sony-lurar-med-extrem-batteritid
571991
Nyheter
falskt
Ladda sällan med Sonys hörlurar

Läcka visar Sony-lurar med ny design och extrem batteritid

Sony WH-1000XM5 får både aningen ny design och bättre specifikationer.

Det är publikationen TechnikNews som har läckt vad som uppges vara både renderade bilder och specifikationer på Sonys kommande lurar Sony WH-1000XM5.

Bland designförändringarna märks bland annat en aningen plattare men större kåpor och bekvämare båge. Man har även flyttat knapparna en aning, Av-/på-knappen framstår enligt bilderna som utbytt mot ett skjutreglage. Dessutom finns en knapp för att växla mellan brusreducering och omgivningsljud, ett 3,5 mm-kontakt, samt en usb C-port.

Att köporna framstå som lite större är troligtvis inte enbart för att göra att lurarna ska täcka öronen bättre utan även för att få plats med mer teknik, inte minst ett batteri som ska ge upp till 40 timmas lyssningstid med brusreducering på en laddning. Lurarna uppges dessutom innehålla tre mikrofoner, dubbla processorer för förbättrad brusreducering samt Bluetooth 5.2.

De aktuella färgerna att välja mellan är svart och silver.

Det är inte sagt något om när lurarna kan komma att presenteras eller lanseras, men med tanke på att Sony har släppt tidigare modeller i augusti är det inte orimligt att förmoda något liknande om Sony WH-1000XM5.

Källa