https://www.mobil.se/nyheter/lackor-sags-visa-detaljer-om-kameran-i-sony-xperia-5-plus
568190
Nyheter
Läckor visar nya kameran

Läckor sägs visa detaljer om kameran i Sony Xperia 5 Plus

En månad innan den officiella lanseringen läcker det ut allt mer detaljer kring Sonys nya toppmodell, som tros heta Xperia 5 Plus.

Enligt en läcka som kallar sig Caybule på den kinesiska sociala mediersajten Weibo kommer den nya Sony Xperia 5 Plus att ha fem kameror på baksidan. Av dessa fem kommer, enligt den här informationen, en kamera ha 64 megapixel, två stycken 12 och en två megapixlar. Det kommer även att finnas en persikopkamera (som används vid inzoomade bilder) med optisk bildstabilisering. Av de två 12 megapixelskamerorna ska en ha en ultravidvinkel med en 1/3,4"-sensor och den andra får en större 1/1,5" för bättre bildkvalitet. Sensorn som sägs sitta i den mest högupplösta kameran har en storlek på 1/1,7". 

Xperia 5 Plus, som också kallats Xperia 1.1, ska enligt tidigare rykten drivas av ett Snapdragon 865 systemchip. Så väldigt många fler detaljer kring den nya modellen har inte kommit ut ännu, utan alla får tålmodigt vänta till MWC då den sannolikt kommer att göras officiell. 

 

Källa