Samma datum även i år

Läckt annons skvallrar om Pixel 3-presentation den 4 oktober

Den 4 oktober har kommit att bli något av ett heligt datum för alla som gillar Googles Pixel-telefoner, då de traditionellt kommit att presenteras just på det datumet så här långt. Och en läckt annons i Kanada skvallrar nu om att det är samma datum som gäller även i år.

Publicerad Uppdaterad

Årets stora antiskräll? Javars, om uppgifterna kring Pixel 3-presentationen som nu påstås ha läckt ut stämmer, så är den 4 oktober åtminstone inget långskott. Både Pixel och Pixel 2-enheterna presenterades nämligen den 4 oktober 2016 respektive 2017. Det är i en kanadensisk annons som det framgår att enheterna lanseras den 4 oktober. Just det. ”Lanseras”. Ett ord som förvisso indikerar att telefonerna skulle släppas snarare än presenteras på datumet i fråga, men även ett ord som tämligen ofta används felaktigt när det i själva verket handlar om en presentation. 

Inga officiella uppgifter

Google har varken bekräftat eller dementerat saken, och någon officiell uppgift om presentationen av de nya enheterna lär dröja ett tag till. Utöver Pixel 3 och Pixel 3 XL förväntas Google i höst visa upp en ny generation av hörlurarna Pixel Buds, en uppgraderad version av den bärbara datorn Pixelbook och möjligen även nya Google Home-högtalare. Det är inte omöjligt att man även bjuder på en uppgraderad version av VR-headsetet Daydream i samband med presentationen. Centralt framöver, liksom vid Googles tidigare presentationer räknar vi med att Google Assistant blir. Kanske kan vi hoppas på att Googles Pixel-mobiler samt övriga produkter kommer även officiellt till Sverige denna gång eftersom Google Assistant är på väg att lansderas i Sverige på svenska under senare delen av detta år.

Källa