Ska lanseras i februari

Läckt bild: G Pro 2 har knappar på baksidan

För några dagar sedan bekräftade LG att G Pro 2 lanseras inom kort. Nu har det dykt om en bild som sägs visa upp den nya bjässen.

Publicerad Uppdaterad

När LG G2 kom i höstas var en av de stora nyheterna att alla knappar vad placerade på baksidan av telefonen, i höjd med kameran.

Sydkoreansk media har publicerat två läckta bilder som påstås visa upp kommande bjässen LG G2 Pro. Telefonen ser ut att få en design som påminner en hel del om G2 med tydligt rundade kanter och hörn. Men det som drar mest uppmärksamhet till sig är knapparna - de är nämligen placerade på baksidan.

Om bilden är äkta innebär det att den okonventionella designen är ett grepp som LG valt att använda till alla tre nuvarande av sina premiummodeller från LG - G2, G Pro 2 och flexibla G Flex.

6-tumstelefon

När G2 lanserades under hösten 2013 blev det klart att telefonen också använder en ny typ av teknik för att kunna göra kanterna runt skärmen smalare. På den andra läckta bilden kan man ana framsidan på G Pro 2, men vi ser inte tillräckligt mycket för att kunna se hur tjocka eller tunna skärmkanterna är.

Senaste ryktena om LG G Pro 2 är att telefonen ska ha en 6-tumsskärm med full hd-upplösning och ett Snapdragon 800-systemchipp med 3 gigabyte i arbetsminne. Det talas även om att phableten kommer att ha stöd för LTE-Advanced.

Vad vi vet är att LG tidigare i veckan bekräftade att G Pro 2 kommer att lanseras under februari. Sannolikt kommer detta att ske på Mobile World Congress 2014 i slutet av månaden.

Källa