Det här kan dyka upp i höst

Läckt information berättar om Ios 17

Ios 17 uppges inte få någon ny design, men ändå en hel del nyheter.

Publicerad Uppdaterad

Det är läckaren LeaksApplePro som har gått ut med information om höstens kommande Ios 17 som lär lanseras tillsammans med de kommande Iphone 15-modellerna.

Enligt den läckta informationen kommer Ios 17, med kodnamnet Dawn, inte komma att erbjuda några direkta grafiska förändringar utan tvärtom bli väldigt lik föregångaren Ios 16.

Enligt den läckta informationen kommer Ios 17 att vara konstruerat för att använda den dynamiska ön på sex olika enheter. Två av dessa är givetvis Iphone 14 Pro-modellerna där funktionen introducerades, vilket antyder på att samtliga fyra Iphone 15-modeller kan komma att få funktionen.

Samtliga fyra Iphone 15-modeller ska dessutom komma att få usb C-port. Programkod uppges bekräfta tidigare rykten om att bara två av modellerna, och då rimligtvis Pro-modellerna, kommer att få stöd för dataöverföringshastigheter som liknar usb 3.2-teknik, medan de andra två enheterna får nöja sig med hastigheter som liknar dagens Lightning-hastigheter.

Det kommer även att bli en hel del förändringar angående appar där väldigt många kommer att uppdateras i olika omfattning med nya funktioner. Hem-appen ska vara en av dem som kommer att få omfattande förändringar, medan appar som Hitta, Musik, Mail med flera får nöja sig med mindre uppdateringar.

Däremot ska det finnas planer på att introducera en helt ny app som är gjord för att användas tillsammans med det ännu inte utannonserade XR-headsetet. Appen uppges påminna en hel del om Watch-appen, men med betydligt fler funktioner.

Källa