1
1
https://www.mobil.se/nyheter/lackt-tidsplan-da-slapps-samsung-galaxy-s21-fe-och-flera-andra
570084
Nyheter
falskt
Samsungs väg framåt

Läckt tidsplan: Då släpps Samsung Galaxy S21 FE och flera andra

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/samsung-galaxy-s21-fe.jpg?itok=huFpoId0', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/samsung-galaxy-s21-fe.jpg?itok=ZsEJ7a9i', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/samsung-galaxy-s21-fe.jpg', w: 1440, h: 1040, title: ' ' },]
Visar bland annat när Galaxy S21 FE kommer att presenteras.

Samsung har knappt hunnit stänga dörrarna till sitt senaste Unpacked-evenemang förrän läckaren Evan Blass släpper vad som påstås vara Samsungs tidsschema för kommande lanseringar.

Den största nyheten är att Samsung Galaxy S21 FE enligt uppgifterna presenteras vid ett Unpacked-evenemang den 19 augusti.

Den 14 april hävdas det att företaget ska presentera nya Galaxy Chromebooks och Windows-laptops, men någon gång i juni påstås det att en Galaxy Tab S7 Lite som är en budgetversion av Galaxy Tab S7 ska komma. I juli ska det sedan vara dags för Galaxy A22 och då troligtvis i två versioner – en med 5G och en utan 5G. En telefon som saknas i tidsschemat är Galaxy A82 5G men den påstås visas upp samtidigt med A22-modellerna.

Källa