Penna

Läckta bilder: Samsung Galaxy S22 Ultra får fack för S-Pen

Nyligen läckta redneringar av skal till den kommande Samsung Galaxy S22 Ultra visar att den kan komma att få ett fack för S-Pen.

Publicerad Uppdaterad

Samsungs S21 Ultra var den första modellen i S-serien som kunde använda Samsungs S-Pen som tidigare varit begränsad till Note-serien av mobiltelefonerna. Men en funktion som saknades på S21 men som fanns på Note var förvaringsutrymmet för pennan i telefonen. De flesta förväntar sig att Samsungs kommande flaggskepp S22 Ultra också kommer att vara kompatibel med S-Pen, det vore snarare märkligt om Samsung plockar bort funktionen. Men något som varit ovisst är huruvida man kommer att kunna förvara pennan i telefonen. 

Ett par läckta bilder på skal till det kommande flaggskeppet visar ett hål i telefonens botten som skulle kunna tolkas som att det nu kommer att finnas ett fack för pennan. Även något som sägs vara en aluminiumdummy av den kommande telefonen visar ett fack för pennan i botten av telefonen. 

Det skulle också stämma väl överrens med de rykten som cirkulerat att Samsung tänker slå ihop S och Note-serien och att den kommande S22 ska ses som en efterträdare till Note-serien. 

De läckta bilderna är dock bara renderingar och inte faktiska produktbilder och de är heller inte officiella så det går inte att veta om det som visas stämmer eller inte. Men det är kanske inte osannolikt. 

Källa