Det blir en roterande ring

Läckta bilder visar roterande ring på Samsung Galaxy Watch 6 Classic

De första bilderna visar en Classic-modell som hämtar en hel del improvisation från generation 4-modellen.

Publicerad Uppdaterad

Det är läckaren OnLeaks som tillsammans med publikationen MySmartPrice har gått ut med den första uppsättningen CAD-baserade 3D-renderingar av Samsungs kommande Galaxy Watch 6 Classic. Bilderna uppges visa Galaxy Watch 6 Classic i svart design med boett i metall och ett silikonarmband med magnetlås. Den ska dessutom ha en roterande ring i stil med den som används på Galaxy Watch 4 Classic.

Enligt tidigare läckor kommer modellen få en 1,47 tum stor skärm av typen super amoled med en upplösning på 470x470 pixlar. Precis som den tidigare Galaxy Watch 4 Classic har den två knappar på höger sida med en slät vänstersida. Sensorerna på undersidan ska, även detta enligt tidigare läckor, tillhandahålla en barometer, kroppssammansättningsanalys, EKG, gyro, pulssensor, GPS, NFC, sömnspårning och temperatursensor. Processorn ska bli en Exynos W980 som baserar sig på 5nm-teknik.

Klockorna i Galaxy Watch 6-serien förväntas lanseras med operativsystemet Watch OS 4, och presenteras samtidigt med Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 5 och Galaxy Tab S9-serien, troligtvis i augusti eller september.

Källa