Annons

Bilder, inte skisser

Läckta foton visar kamerorna på Samsung Galaxy S21 Ultra och S21 Plus

En anonymt läckt bild visar baksidan på två av de kommande flaggskepsmodellerna och deras kameror. Bilden verkar bekräfta de rykten som funnits tidigare att toppmodellen kommer att få fem kameror.

Publicerad Uppdaterad

En anonym källa har skickat en bild till Youtubern Sakitech, en bild som sannolikt visar den nya Samsung Galaxy S21 Ultra och S21 Plus. Den enklare Samsung Galaxy S21 finns inte med på bilden, men den antas blir en mer kompakt variant av S21 Plus. 

Bilden visar inte så mycket som kan bekräfta några specifikationer mer än hur många kameror de har men med de läckor och rykten som redan kommit kan man anta vad som döljer sig bakom de olika linserna på kamerornas baksidor. 

S21 Ultra ska enligt rykten få en uppdaterad variant av 108-megapixelsensorn som satt i S20 Ultra, kombinerat med en 12 megapixelssensor med vidvinkel, en 10-megapixelssensor med en telezoom med tre gångers zoom och en 10-megapixelssensor med en periskopzoom som har tio gångers zoom. Den femte sensorn antas vara ett laserbaserat fokussystem. 

S21 Plus sägs få samma kameror som årets S20-serie, men potentiellt uppdaterad mjukvara. 

Branschen förväntar sig en lansering den 14:e januari, och blir det då kommer vi säkerligen få veta om den information som finns i förväg har stämt eller inte. 

Källa