Designen röjd i 360-gradersklipp

Läckta renderingar avslöjar hur Pixel 3 och Pixel 3 XL ser ut

Renderingar i form av läckta videoklipp som publicerats på Youtube visar nu upp Googles kommande smartphonemodeller Pixel 3 och Pixel 3 XL från alla håll och kanter.

Publicerad Uppdaterad

Det är Steve Hemmerstoffer och Smartprice som tillsammans med Onleaks ligger bakom renderingarna som nu dykt upp på Youtube. Det handlar om två korta klipp där både fram- och baksidorna på Googles två kommande smartphone-flaggskepp Pixel 3 och Pixel 3 XL visas upp. Bilderna stämmer i stort sett överens helt och hållet med tidigare bildläckor. 

Pixel 3 ser ut som Pixel 2

Den mindre enheten Pixel 3 påminner i stora stycken om förra årets Pixel 2 rent utseendemässigt, men den uppmärksamme noterar två frontkameror i stället för en, vilket sannolikt är en indikation på att man satsat på någon form av teknologi som ska känna av djup. Skärmen på Pixel 3 ska liggar på 5,4 tum, men trots att det är 0,4 tum mer än förra årets modell så ser yttermåtten ut att ha bibehållits. Detta då skärmen utgör en större del av den totala ytan på fronstycket. 

XL med sensorpanel

Den större XL-versionen som ska ha en skärm på 6,2 tum (till skillnad från förra årets 6 tum) får ett bildförhållande på 19:9 och en sensorpanel i överkanten av skärmen. Google ser av renderingarna att döma också ut att fortsätta med en ensam kameralins på bakstycket. Båda telefonerna förväntas komma med Qualcomms Snapdragon 845-chipp, 4–6 GB arbetsminne samt 128 eller 256 GB lagringsutrymme. Enheterna offentliggörs sannolikt i samband med ett event den 4 oktober. Eftersom bilderna varken är officiella eller deras äkthet på något sätt bekräftats, så bör de tas med en nypa salt tillsvidare.