1
1
https://www.mobil.se/nyheter/lanseringen-narmar-sig-iphone-12-kan-saljas-utan-laddare-och-horlurar
569284
Nyheter
falskt
Från inkluderat till tillbehör

Lanseringen närmar sig: Iphone 12 kan säljas utan laddare och hörlurar

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/apple_earpod.jpg?itok=BDhDwxw8', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/apple_earpod.jpg?itok=J1iQz75l', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/apple_earpod.jpg', w: 950, h: 561, title: ' ' },]
Ändringar i Ios 14.2 verkar stödja misstankarna om en ganska tom förpackning.

Redan i maj började det cirkulera rykten om att Iphone 12 skulle komma att säljas utan vare sig medföljande laddare eller lurar, och en mindre kodändring i Ios v14.2 kan eventuellt bekräfta att telefonerna kommer att säljas utan lurar. 

I tidigare versioner av Ios 14, och även i flera tidigare versioner av Ios, har man använt termen "supplied headphones" men i v14.2 har man ändrat detta till att bara benämnas "headphones".

Det påstås också att Apple i stället för att inkludera lurar kommer att ha någon form av erbjudande för att få Iphone-köpare att i stället köra AirPods som extra tillbehör. 

Att telefonerna kommer att säljas utan laddare är ännu bara rykten, men de har fått vatten på sin kvarn i och med att Apple Watch Series 6 lanserades utan laddare. Däremot ska telefonerna komma att levereras med en laddkabel med flätad design för att hålla bättre än dagens kablar med plasthölje som lätt spricker.