Jobba mobilare

Lenovo lanserar ny surfplatta för dig som vill jobba mobilt

Välj själv hur du vill arbeta med Lenovos nya surfplatta.

Publicerad Uppdaterad

Lenovo har lanserat sin nya surfplatta Lenovo Tab P11 som låter användare välja hur de bäst vill arbeta med den. Givetvis kan den användas som en vanlig platta och det går att ansluta ett trådlöst tangentbord till den, men den har även stöd för Lenovos penna Lenovo Precision Pen 2. Dessa säljs dock som separata tillbehör. P11 levereras även med Microsoft Office förinstallerat samt vad Lenovo kallar "populära produktivitets-appar" redan när den packas upp

Lenovo Tab P11 har en IPS-LCD-skärm på 11 tum med en upplösning på 2000x1200 pixel och under huven sitter en Snapdragon 662 och 6 gigabyte arbetsminne. Den inbyggda kameran är på 8 MP och erbjuder vad man kallar Smart Privacy feature, en funktion som gör bakgrunden suddig för att inte avslöja för mycket av den, men håller användaren i fokus. Helt enkelt lämpligt för videokonferenser.

För mer fritidsaktiga aktiviteter har den även barnfunktionen Googles Kids Space för säker barnanvändning, samt att den är certifierad att strömma Netflix i HD-upplösning. Plattan har även fyra inbyggda högtalare med stöd för Dolby Atmos.

Lenovo Tab P11 finns tillgänglig nu för 3300 kronor.