Avslöjande

LG G6 i svenska butiker den 27 april

LG G6 släpps i Elgigantens butiker den 27 april och kan förbokas från den 3 april.

En kampanjsida hos Elgiganten har avslöjat när LG:s senaste flaggskeppstelefon släpps i Sverige, liksom när telefonen kan förbokas.

Publicerad Uppdaterad

LG presenterade sin nya flaggskeppsterlefon G6 i samband med Mobile World Congress i Barcelona i slutet av februari, men något releasedatum för den svenska marknaden har man inte bjudit på. LG har hävdat att det är upp till återförsäljarna att meddela när man tänkt börja sälja enheten. Och Elgiganten tycks vara först på banan, då man på en kampanjsida skriver att telefonen kommer att finns tillgäglig i butikerna från den 27 april, samt att den kan förbokas från den 3 april. Värt att påpeka är att sidan även refererar till LG G6 som exklusiv för Elgiganten, vilket antyder att andra återförsäljare kan bli utan LG G6 eller i alla fall får vänta en tid innan även de får börja sälja den.

Priset ej klart
Något pris har Elgiganten däremot inte gått ut med, och sannolikt lär vi få vänta på den uppgiften ett tag till. LG G6 har framför allt uppmärksammats för sin långsamala skärm och att den inte är modulär, som föregångaren G5. 

Källa