Annons

Tre nya modeller

LG har ansökt om patent på ny telefondesign

Den koreanska elektronikjätten LG har ansökt om designpatent för tre designkoncept på en smartphone. En av bilderna man bifogat visar en enhet som tycks ha fyra kameror på bakstycket.

Publicerad Uppdaterad

Den koreanska elektroikjätten LG har lämnat in patentansökningar på vad som ser ut att vara tre helt nya smartphone-modeller med för varumärket helt ny design. Telefonerna på de bifogade bilderna har rundade hörn, tre till fyra kameror på bakstycket samt saknar sensorpaneler. På enheten med fyra kameror är linserna samlade i en fyrkant i mitten av bakstycket, precis som Huawei valt att göra med sina Mate 20-telefoner. 

Klassisk fingeravtryckssensor

En intressant detalj är att man tycks ha valt att behålla en klassisk fingeravtryckssensor på bakstycket, vilket kan innebära att enterna saknar moderniteter som ansiktsupplåsning eller fingeravtryckssensor under skärmglaset. En annan intressant detalj är att telefonerna tycks vara rustade med klassisk 3,5-millimeters hörlursutgång. Som alltid när det gäller patent är det svårt att avgöra vilka planer som ligger bakom dem. Det kan handla om såväl tre nya telefoner som tre tänkbara versioner av en ny telefon. 

Källa