Triss i skärmar

LG släpper IFA-teaser som skvallrar om ny telefon med tre skärmar

LG är en av de tillverkare som har för vana att visa upp nya telefonmodeller på IFA-mässan i Berlin. Och så här en månad i förväg väljer man nu att släppa ett litet teaserklipp som skvallrar om vad vi har att vänta oss.

Publicerad Uppdaterad

LG:s närvaro på den svenska smartphonemarknaden är i nuläget näst intill obefintlig, men att man bjuder på tämligen intressanta produkter emellanåt går inte att förneka. Experimentlustan lever och frodas uppenbarligen fortfarande hos företaget. Den koreanska elektronikjätten tycks dessutom fortsätta med att visa upp nya mobiltelefoner i samband med IFA-mässan i Berlin, och i år tycks man ha en telefon med hela tre skärmar att bjuda på. Detta åtminstone att döma av det teaserklipp som man nu publicerat inför IFA. I klippet visar man upp en telefon med två större skärmar och en lite mindre. De handlar alltså inte om någon böjbar telefon, utan om en enhet som förvisso är vikbar men har en tydlig kant mellan de båda skärmdelarna. Möjligen handlar det om en vidareutveckling av den påhängsskärm som man lanserade med sin V50 Thinq tidigare i år. 

Kan vara gamingfokuserad

I klippet visas hur ett klassiskt 8-bitarsinspirerat spel spelas på de båda skärmarna. Möjligen skulle det kunna vara en indikation på att telefonen har något slags gamingfokus, eller så har man helt enkelt bara valt det temat för att det är lite lekfullt och kul. I slutet av klippet stängs telefonen och då exponeras en tredje liten skärm i överkanten av höljet, där datumet och tiden för LG:s IFA-event visas. Evenemanget där man sannolikt kommer att presentera produkten äger rum klockan 10 på förmiddagen den 6 september. Vi kommer självfallet att vara på plats och avlägga rapport om vad man visar upp. 

Källa