Renderingar läckta

LG V40 Thinq ser ut att få fem kameror

Renderingar som av allt att döma tycks vara läckta pressbilder på LG:s kommande flaggskeppstelefon V40 Thinq visar att enheten får inte mindre än fem kameror. Tre på bakstycket och två på framsidan.

Publicerad Uppdaterad

LG brukar ta ut svängarna lite extra med sina V-telefoner, och nu tycks man ha valt en tämligen oortodox kameralösning när det handlar om kommande V40 Thinq. Ingenting är offentliggjort ännu, och vi lär få vänta i minst en månad ytterligare innan så sker, men läckta bilder som ser ut att vara autentiska skvallrar om att enheten får hela fem kameror. Renderingarna – som dykt upp hos sajten My Smart Price – får bedömas som tämligen trovärdiga och flera detaljer rimmar med tidigare uppgifter som cirkulerat, men det går naturligtvis inte att vara 100-procentigt säker.  

Dold sensorpanel

Enheten på bilderna har hela tre kameror på bakstycket, vilket bara Huaweis P20 Pro kan ståta med i dagsläget. Dessutom tycks den sensorpanel som finns på framsidan hysa två kameror, vilket alltså skulle innebära att V40 Thinq får en helt unik lösning med totalt fem kameror, något som det också förekommit rykten om tidigare. Sensorpanelen syns inte särskilt väl på bilden, då statusfältet som omger den är svart, men tittar man noga så kan man urskilja den. Det är förstås också möjligt att den ena av de två linserna som finns i panelen är avsedd för någonting annat. Kanske handlar det om en IR-sensor för ansiktsigenkänning. V40 Thinq förväntas offentliggöras i slutet av september. 

Källa