https://www.mobil.se/nyheter/lista-h-r-r-alternativen-till-airpods
562506
Nyheter
Smått trådlöst

Lista: Här är alternativen till Airpods

Apples uppmärksammade lurar missar julhandeln. Vi tipsar om alternativen som är minst lika bra.

Även om Apple knappast var först ut med trådlösa hörlurar i form av två snäckor utan sladd mellan sig fick de ändå en hel del uppmärksamhet när Airpods presenterades i september. Sedan dess har det däremot inte gått så bra för dem, utan lurarna har dragits med ungefär lika många förseningar som parodier. Nu står det klart att de inte kommer att hinna ut till julhandeln, utan det blir först nästa år vi får se dem på riktigt.

Men misströsta inte. Apple är som sagt inte ensamma om den här designen. Så om du vill ha ett par pyttesmå och jättetrådlösa hörlurar lagom till jul kan du alltid slå en kik på vår lista här nedan.

Helt sladdlöst
Precis som Airpods med en plugg i vardera öra utan sladd mellan.

Jabra Elite Sport

Jabras träningslurar är svettsäkrade, har inbyggd pulsmätare och har samma minimalistiska design. Tyvärr verkar det bara vara en butik i sverige som säljer dem (och då inte ens via webben) men ändå.
Pris: 2 495 kr

Bragi The Dash

Liknande upplägg som Jabras lurar med vattentålighet och pulsmätare med i paketet. Lite högre prislapp, men samtidigt betydligt enklare att hitta i butik.
Pris: 2995 kr

Samsung Gear Icon X

Samsungs hörselploppar presenterades redan i somras och innehåller även de pulsmätare och svettskydd. De kopplar sig även till Samsungs S Health-tjänst om du är användare av den.
Pris: ca 2000 kr

Med lite sladd
Kan du leva med en primitiv sladd mellan båda öronpluggarna blir utbudet betydligt större och prislappen ofta lägre. Samtidigt blir det naturligtvis svårare att tappa bort dem och batteritiden brukar vara lite längre.

Beats by Dre BeatsX

Eftersom Apple äger Beats numera är det här mer eller mindre det närmsta du kommer Airpods i dagsläget. 
Pris: 1490 kr

Plantronics Backbeat Go 3

Förhållandevis billig och med bra ljud så långt vi hunnit testa dem. Dessutom gjorda för att tåla tuffa tag utan att för den sakens skull se sportiga ut.
Pris: 1199 kr

Jabra Sport Coach SE & Sport Pulse SE

Jabras två träningslurar har lite olika inriktning, men sköter sig bra i båda fallen visade det sig när vi testade dem. Vill du ha en inbyggd personlig tränare är det Coach (till vänster på bilden) som gäller och om du vill ha inbyggd pulsmätare är det, som namnet avslöjar, Pulse du är ute efter.
Pris: 1199 kr (Coach), 1599 kr (Pulse)

Sudio Vasa

Svenska Sudio vill såklart inte vara sämre och har ett par riktigt billiga varianter i form av modellen Vasa. När vi tog en närmare titt på dem visade de sig även från sin goda sida.
Pris: ca 900 kr

Relaterade artiklar