https://www.mobil.se/nyheter/lista-h-r-r-senaste-ryktena-om-galaxy-s7
560572
Nyheter
Inför lanseringen

Lista: Här är senaste ryktena om Galaxy S7

Kinesiska bloggare har satt ihop en lista med rykten om Galaxy S7 inför lanseringen av det kommande flaggskeppet.

Under de senaste veckorna har tekniksajter världens över mer eller mindre svämmat över med rykten och diverse spekulationer om Samsungs kommande tronföljare till Galaxy S6.

Ett gäng kinesiska bloggare har föredömligt nog satt ihop en liten förteckning som pusslar ihop alla rykten om "Galaxy S7" och den större "Galaxy S7 Edge".

Enligt sammanställningen, som jämför de möjliga specifikationer för de båda modellerna med dem för Galaxy S6 och S6 Edge+, kommer Galaxy S7 och S7 Edge ha skärmar på 5,1 respektive 5,5 tum.

Intressant är att man också tror att batteriet i Galaxy S7 Edge kommer att vara betydligt större (3 600 mAh) än det i S6 Edge-modellen ( 3 000 mAh).

Man listar dessutom microSD-stöd som en tänkbar funktion hos de kommande lurarna - en finess som Samsung fått mycket kritik för att man valde att ta bort från Galaxy S6 och dess syskon.

Källor som sajten SamMobile varit i kontakt hävdar att Samsung planerar att lansera sina nya telefoner under ett pressevent den 20 februari.

32 gigabytes-modellerna av Galaxy S7 och S7 Edge ska kosta 699 euro respektive 799 euro, skriver SamMobile. Direktöversatt till svensk valuta skulle ovan nämnda priser landa på cirka 6 500 kronor och 7 400 kronor.