https://www.mobil.se/nyheter/manualen-till-gear-fit2-l-ckt
561537
Nyheter
Spänningsdödare

Manualen till Gear Fit2 läckt

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/samsung%20gearfit2.jpg?itok=KzvM7rDE', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/samsung%20gearfit2.jpg?itok=xIgxh6pA', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/samsung%20gearfit2.jpg', w: 650, h: 406, title: ' ' },]
Den fullständiga manualen till Gear Fit2 har hamnat på nätet innan den officiella lanseringen.

Det är inte mycket som kan hemlighållas i denna digitala tidsålder som vi lever i. Ett nytt exempel på det är att den fullständiga manualen till kommande Gear Fit2 finns nu ute på nätet. Det som är aningen annorlunda, när det kommer till läckor, är att det är Samsung själv som har läckt ut den. Om det är med flit eller inte går att spekulera över, men om man är intresserad av vad träningsarmbandet har att erbjuda funktionsmässigt så finns det nog ingen bättre källa. 

Gear Fit2, som har en förväntad Korea-lansering den här månaden, är IP68-klassad, det vill säga att den klarar att vara under 1,5 meter vatten i en halvtimme. Armbandet har en 1,84 tums Amoled-skärm och 4 gigabyte av internminne. En nyhet är att den även har GPS, något som saknades på föregångaren.

Vill ni veta alla detaljer så kan själva läsa manualen genom att följa länken nedanför den här artikeln.