Flera nya funktioner

Massiv uppdatering av meddelande-appen Telegram

Den integritetsfokuserade meddelande-appen Telegram har fått sin största uppdatering sedan tjänsten lanserades. Och den är späckad med nya funktioner.

Publicerad Uppdaterad

I kölvattnet av diverse integritetsskandaler och hackerattacker så har integritetsfokuserade meddelande-appar blivit allt mer populära. En av de appar i segmentet som vunnit störst popularitet på senare år är Telegram. Och nu väljer utvecklarna bakom appen att genomföra den största uppdateringen av tjänsten sedan den lanserades. Med version 5.2 kommer Telegram med mängder av ny funktionalitet och flera förbättringar av olika slag. 

Går att ångra raderad historik

Den mest iögonfallande nyheten är att man nu har fem sekunder på sig att ångra raderingen av chatthistorik innan den går förlorad, något som stått på många användares önskelista. Dessutom inför man möjligheten att hindra medlemmar i grupper från att publicera specifika typer av innehåll i en grupp. I övrigt innehåller den nya versionan av appen bland annat nya sorteringsmöjligheter för kontakter samt nya animationer. De nya funktionerna finns redo att ladda ned på samtliga plattformar. 

Källa