Annons

Billg femtummare till Europa?

Metall i Lenovos teaser för MWC

Kinesiska Lenovo ser ut att ha något ganska spännande i rockärmen till Mobile World Congress.

Publicerad Uppdaterad

Den stora mobimässan Mobile World Congress är bara några dagar bort. Inför att evenemanget drar i gång tävlar tillverkarna med varandra om uppmärksamhet genom att släppa teasers om vad som komma skall.

I Lenovos fall verkar det bland annat handla om en ny smart mobil med ett skal i metall. Inför mässan har tillverkaren skickat ut en datorrenderad bild där man ser ut metall hälls ut i en slags form, med hashtagen #KnockOut och budskapet ”Coming soon. MWC 2016” tydligt placerade i övre vänstra hörn.

Det ryktas om att telefonen som syns på bild kan vara en europeisk version av Lemon 3, en mellanklass-telefon som redan säljs i Kina.

Mobilen, som framför allt utmålas som en konkurrent till Xiaomis prisvärda Redmi-lurar, kommer med en 5-tumsskärm (full hd, ips), ett åttakärigt Snapdragon 616-chipp, 2 gigabyte i ram-minne, 16 gigabyte i lagringsminne med plats microsd-kort - samt en 13-megapixelskamera.

MWC 2016 slår upp dörrarna nästa måndag, vilket innebär att det inte dröjer särskilt länge tills vi vet vad som egentligen döljer sig bakom Lenovos kryptiska teaser. Stay tuned, som man brukar säga.

Källa