Finansierad till 2500 %

Metallversion av Pebble Time

Pebble är tillbaka på Kickstarter med nya versioner av smartklockan.

Publicerad Uppdaterad

Pebble lanserade nyligen klockan Time med E-ink-skärm i färg. Du kan läsa om Mobils första intryck av klockan från montern på MWC 2015 här

Nu har Pebble uppdaterat sin sida på Kickstarter med nya versioner av klockan med tilläggsnamnet ”Steel”. Risken för att projektet inte ska bli av förefaller minimal – Pebble har när detta skrivs fått beställningar på 25 gånger det uppsatta målet om 500000 USD.

Som namnet antyder handlar det om en metallklocka, men formatet är tunnare och mer elegant än gamla Pebble Steel. Materialet är rostfritt stål av typen 316L och klockan kommer med tre olika ytbehandlingar – svart, silver eller guld. Samtliga modeller levereras med ett armband i läder och ett i stål.

Den som lagt en beställning på den första modellen av Time kan uppdatera till Time Steel med bibehållen plats i kön på Kickstarter. Leveransdatum är satt till juli 2015.

Pebble Time Steel matchar Pebble Time när det gäller funktioner och har dessutom längre batteritid – 10 dagar mot 7 dagar. Priset för en Time Steel på Kickstarter är 250 USD. Pebble uppger att priset kommer höjas till 299 USD när klockan börjar säljas i butik.

Källa