Kommer i sommar?

Microsoft: Ny flaggskeppstelefon på väg

Många har frågat och nu har Microsoft, typ, besvarat bönerna. Windows 10 kommer att lanseras med en toppmodell inom kort.

Publicerad Uppdaterad

Det var väldigt mycket prat om Windows 10 på mobiler igår, och sedan tidigare vet vi att alla Windows 8.1-lurar kommer att kunna uppgraderas till systemet. Men samtidigt har det också dykt upp många frågetecken om när vi kommer få se en telefon som inte siktar på budget- eller mellanklassen när det kommer till prislapp.

Under gårdagens event nämnde Microsoft att de har ett flaggskepp på gång och utan att de gick in på detaljer verkar det nästan som om den telefonen kommer att vara bland de första att lanseras med systemet, antagligen innan uppdateringar börjar rulla ut.

När telefonen ska presenteras, släppas till försäljning eller vad den får för specifikationer utöver att vara ett ”flaggskepp” ville de dock inte prata om. Det är i så fall verkligen på tiden, då den senaste toppmodellen med Windows Phone presenterades i April förra året och nådde marknaden under sommaren i och med Lumia 930.

Förhoppningsvis kommer telefonen att presenteras på Mobile World Congress i Barcelona om lite mer än en månad, men det är bara spekulationer från vår sida.

Vad tror ni att det kan bli för en telefon? En Lumia 940? Den beryktade Lumia 1030? En uppföljare till bjässen Lumia 1520? En kombination av alla tre eller helt enkelt alla tre samtidigt? Kommentarsfältet är fritt för spekulation.