Teaserklipp publicerat på Youtube

Miniversionen av LG G6 nära att presenteras

En ny teaserfilm på Youtube skvallrar om att en miniversion av LG G6 kan offentlggöras redan i morgon, tisdag.

Den miniversion av LG:s flaggskeppstelefon G6 som det cirkulerat rykten om på sistone, ser ut att kunna offentliggöras så snart som i morgon.

Publicerad Uppdaterad

Det första ryktena om en miniversion av LG:s nya flaggskeppstelefon G6 började dyka upp redan i maj. Enligt de uppgifter som var aktuella då så skulle det röra sig om en enhet med 5,4-tumsskärm snarare än 5,7 tum, fast med samma 2:1-aspektratio som originaltelefonen. Och så sent som under förra helgen kom uppgifter från techläckaren Evan Blass om att enheten verkligen finns, samt att den går under namnet Q6. 

Teaserfilm på Youtube

Nu har LG publicerat en så kallad teaserfilm (en aningen kryptisk reklamsnutt, helt enkelt) med budskapet ”A full, exQuisite view is what you need. Q-rious? July 11th. Coming soon”. Det handlar med mycket stor sannolik om en mindre subtil referens till den nya telefonen, som alltså offentliggörs redan i morgon, tisdag. Detta utan att videoklippet avslöjar någonting närmare om enheten. 

Chippet utgör den stora skillnaden

Om förhandsuppgifterna om Q6 stämmer, så får den förutom 5,4-tumsskärmen en kamera på 13 megapixlar, 3 GB arbetsminne samt en åttakärnig Snapdragon 430-processor med en klockfrekvens på 1,4 GHz. Således är det framför allt processorn som utgör den största skillnaden gentemot flaggskeppstelefonen. Något pris har det däremot inte förekommit några förhandsuppgifter kring. 

Källa