Diskret

Modillian gör din dumma klocka smart

Vill du ha en smart klocka men tycker att alla alternativ ser ut som något katten släpat in? Då kan Modillian vara något för dig.

Publicerad Uppdaterad

Innan vi går in på själva prylen i sig. Här snackar vi inte om en färdig produkt som går att beställa. Vi snackar inte om en produkt som går att förhandsboka. Vi snackar inte ens om en pryl som ligger ute på någon Crowdfunding-sajt. Istället är det en pryl som har utannonserats att den kommer att läggas upp på Indiegogo den tionde juni, där de hoppas kunna få in tillräckligt mycket pengar från förhandsbokande kunder för att göra det till en verklig produkt någon gång i framtiden… ja ni hajar. Nästan så att kaxigheten är värd en nyhet i sig, vilket de nu får och vilket säkerligen har varit deras marknadsföringsplan hela tiden.

I vilket fall som helst. Tycker du att dagens smartklockor helt enkelt är för fula i jämförelse med de teknologiska smycken som funnits ute i årtionden? Vill du trots det ha en smart klocka hoppas Modillian kunna vara till hjälp. Det är ett spänne för armbandsur med inbyggd vibrationsmotor och bluetooth. På så sätt kan enheten kopplas till en ganska bred flora klockor, samtidigt som den kan programmeras med olika vibrationsmönster för att du enkelt ska veta vad det är du får notifieringar ifrån. Spännet ska kunna prata med både Ios och Android-enheter och kommer att landa på 200 dollar.