1
1
https://www.mobil.se/nyheter/motorola-30-edge-ultra-visas-pa-bild
571323
Nyheter
falskt
Först dem flaggskeppschip

Motorola 30 Edge Ultra visas på bild

En chef på Lenovo har publicerat en bild på det kommande flaggskeppet Motorola 30 Edge Plus som ska presenteras inom ett par dagar.

Motorola kommer sannolikt vara en av de första ut med det nya chipet från Snapdragon, det vill säga Snapdragon 8 Gen 1 som säkerligen tar plats i majoriteten av 2022 års flaggskeppsmobiler. Den modell som blir det nya flaggskeppet kommer att kallas Edge X30, om du kommer att köpa den på den kinesiska marknaden, annars blir namnet Edge 30 Ultra. Lenovos mobilavdelning har redan lagt ut en bild av den kommande telefonen på den kinesiska sociala medier-sidan Weibo som visar framsidan av mobilen. Den ser ut att få en centrerat hål i toppen av skärmen för den frontmonterade kameran. Skärmen i sin tur verkar enligt uppgifterna ha en uppdateringsfrekvens på 144 Hz och en storlek på 6,7 tum. 

Vad gäller lagring och minne så ser det ut som om det blir 12 GB RAM och 256 GB lagring. De tre kamerorna verkar få upplösning på 50 megapixel för huvudkameran, en 50 megapixels vidvinkel och en djupsensor på 2 megapixel. Den framåtvända kameran i det lilla hålet i skärmen verkar få en upplösning på 60 megapixlar. 

Motorola är ofta högt upp på listan när det gäller kraftiga batterier och Edge 30 Ultra verkar inte skilja sig på den punkten. Det sägs att den får ett batteri på 5000 mAh som stödjer 68 W snabbladdning. 

Den ska enligt uppgifterna presenteras den nionde december och säljstarten internationellt ska enligt samma källa bli i januari.

Källa