Moto Z3?

Motorola lanserar den 2 augusti

I juni postade Motorola en teaser för en lansering den 2 augusti. Snart är det dags.

Publicerad Uppdaterad

Videon som Motorola postade i slutet av juni visar inte mer än datum, plats (Chicago) och klockslag (21.00 svensk tid). Beskrivningen till videon säger däremot "Säg 'hej' till ett helt nytt sätt att ansluta, streama, ladda ner, videochatta och mer. Är du redo?"

Här måste vi påminna om att Motorola stod för årets antiklimax vid sin förra lansering när man lyckats framställa den kommande Moto Z5 som en supertelefon, och det visade sig att det mesta vi hört om den rätt ordinära telefonen var överdrifter eller missförstånd. Det är alltså fullt möjligt att "ett helt nytt sätt att kommunicera" bara är årets toppmodell Moto Z3 Force, vilket inte nödvändigtvis behöver vara så bara. Enligt en obekräftad källa rör det sig om Moto Z3, men inte i en Force Edition utan med en vanlig skärm i Gorilla Glass i stället för den okrossbara plastskärmen. Det har även talats om att Motorola ska släppa en 5G-modul i sin Motomods-serie.

Om det verkligen handlade om en helt ny produkt hade en Google Assistant-driven smart hemassistent legat nära till hands, men moderbolaget Lenovo har just släppt en sån produkt.

Vi får helt enkelt vänta till torsdag kväll och se.

Källa