Uttalande på Twitter

Motorola lovar bättre kameror

På frågor på twitter svarar Motorola att bättre kameror är en prioritet i deras mobiler i framtiden.

Publicerad Uppdaterad

Motorola, som är tillbaka i Sverige för att stanna, har karvat ut en nisch för prisvärda och bra mobiler med Moto G och Moto E-serierna. Företagets mobiler brukar uppskattas bland annat för bra värde för pengarna och ett rent Androidgränssnitt utan pålägg från Google. Kanske inte så mycket för deras kameror, där vänder vi oss i stället till Samsung, LG eller Sony.

Men det kan det bli ändring på. När Motorolas marknadschef Adrienne Hayes fick frågan via Twitter om Motorola har några mobilkamerasatsningar på gång svarade hon "Ja. Vi vet att vi måste bli bättre här och kommer definitivt att leverera."

På en annan fråga om Motorola kan göra avancerade manuella inställningar till mobilkamerorna svarade hon "Det kan vi absolut och det kommer vi absolut i år. Stay tuned."

Motorola sägs ha en ny version av Moto X på gång till efter sommaren, och kanske får vi se Motorolas nya bättre kamera i denna.

Läckta bilder på vad som sägs vara chassit till kommande Moto X visar också vad som ser ut att vara en fingeravtrycksläsare. denna kommer i så fall att sitta på baksidan av mobilen, snarare än i hemknappen, vilket ju för övrigt telefonerna i moto X-serien inte har någon.

Källa