1
1
https://www.mobil.se/nyheter/motorola-moto-g-serien-ska-forandras-harmar-samsungs-framgangar
569882
Nyheter
falskt
Nystart för Motorola Moto G

Motorola Moto G-serien ska förändras – härmar Samsungs framgångar

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/motorola_moto_g9_power_-_7.jpg?itok=IUKawGPv', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/motorola_moto_g9_power_-_7.jpg?itok=HwZB2OPr', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/motorola_moto_g9_power_-_7.jpg', w: 2000, h: 1500, title: ' ' },]
Ska ta upp konkurrensen med Samsungs Galaxy A-serie.

Ända sedan Moto G-serien introducerades 2013 har den varit en framgång för Motorola. Nu anser dock Lenovo som äger Motorola att det är dags för en förändring, och det är Samsungs Galaxy A-serier som de tar sikte på när det gäller främsta konkurrenterna.

Enligt publikationen Techniknews kommer bland annat namnen att förändras för att göra det möjligt med en större variation mellan de olika modellerna. En del av detta innebär att Motorola uppges inkludera två- och tresiffriga tal som även kommer att symbolisera de olika prisgrupperna för telefonerna.

Techniknews säger att den billigaste telefonen som kommer att lanseras under 2021 kommer att få modellnamnet Moto G10, samt de lite dyrare modellerna Moto G20 och Moto G30. De ska även arbeta med en exklusiv modell, i princip en modifierad Moto Edge S, som kommer att få namnet Moto G100. Det ska även vara fler modeller under utveckling för att komplettera de olika priskategorierna, men vilka dessa kommer att bli är inte sagt.

Källa

Ämnen