Andra gången gillt

Motorola sätter nytt datum för sitt lanseringsevenemang

Nytt försök av Motorola att presentera sina nyheter.

Publicerad Uppdaterad

Den 2 augusti skulle Motorola ha hållit sitt lanseringsevenemang för nya vikbara Razr (2022) och flaggskeppsmodellen Moto Edge X30 Pro. Fem timmar före evenemanget gick dock Motorola ut med att det var inställt ”av någon anledning” utan någon närmare förklaring. Nu har dock företaget gått ut med det nya datumet för evenemanget och det blir den 11 augusti klockan 20.00, eller 14.00 den 11 augusti svensk tid.

Enligt bilden som presenterar evenemanget kommer man inte enbart att visa upp Moto Razr 2022 och Moto X30 Pro utan även Moto S30 Pro. Man passade dessutom på att släppa bilder på sin kommande mobil Lenovo Y70 med kodnamnet Halo. Motorola har tidigare satt lanseringsdatumet för enheten till den 13 augusti, och den kommer att drivas av en Snapdragon 8+ Gen 1, ha en 6,67 tum stor amloed-skärm, 50MP primär kamera och ett 5000 mAh-batteri med stöd för 68W laddning.

Om även Lenovo Y70 kommer att visas upp på evenemanget är inte sagt, men det skulle inte vara otroligt om det kommer information om den mobilen också.

Källa