Mindre subtil antydan från Oneplus

Namnet Oneplus 5T bekräftat

Kinesiska Oneplus har en ny telefon på gång och överöser oss sin vana trogna med så kallade teasers. Den senaste av dem är allt annat än klurig och bekräftar att enheten kommer att få det väntade namnet Oneplus 5T. Dessutom har man publicerat en bild som antyder att den klasssiska hörlursutgången får vara kvar även på den telefonen.

Publicerad Uppdaterad

Oneplus 5 släpptes så sent som i juni, men det är redan dags för en uppföljare i form av Oneplus 5T. För just det blir namnet på enheten. Det vet vi nu, efter att Oneplus publicerat en tweet som skingrar alla tankar på att den eventuellt skulle kallas Oneplus 6, eller något annat. På bilden som man publicerat på Twitter syns fem muggar med t-påsar i. ”Oh look! It's five cups of…” lyder texten i inlägget. Tidigare rykten har också gjort gällande att 5T blir namnet, något som rimmar med hur man lanserade versionen 3T. 

Får klassisk hörlursutgång

Oneplus tycks inte heller sjunga med i anti-3,5-millimeters-kören, då man också publicerat en bild som ger vid handen att man även fortsättningsvis kommer att erbjuda en klassisk hörlursutgång på sin enhet. Med tanke på hur tätt inpå varandra alla dessa teasers nu kommer, så är det inte orimligt att vänta sig en mycket snar presentation av Oneplus 5T. Enheten sägs få en 6-tums OLED-skärm med upplösningen 1 080 x 2 160 pixlar, Snapdragon 835-chipp, 8 GB arbetsminne och 128 GB lagringsutrymme. Kameran på bakstycket sägs få en upplösning på 20 megapixlar, medan frontkameran ska ha 16 megapixlars upplösning. 

Källa