20 sekunder långt klipp

Nästa Lumia-enhet avslöjas i videoklipp

I morgon tisdag håller Nokia en presskonferens i London. Inför presskonferensen har företaget släppt ett 20 sekunder långt reklamklipp som där man kan ana en ny Lumia-enhet.

Publicerad Uppdaterad

Under den senaste tiden har Nokia gjort flera lanseringar. Detta har i första hand gällt företagets billigare Asha-serie, där vi har sett nya modellerna Asha 210 och Asha 501.

På fredagen förra veckan passade tillverkaren även på att lansera nya Nokia Lumia 928, en lur som bär stora likheter med Nokia Lumia 920, och som ska släppas exklusivt till den nordamerikanska operatören Verizon Wireless.

Men sedan en tid tillbaka har det också varit känt att Nokia planerar att hålla en presskonferens i London 14:e maj. Vad som företaget ska visa upp där  är dock höljt i dunkel. 

Ryktena är självklart många, och vi har fått höra spekulationer om en ny Lumia-lur som ska vara i samma storleksklass som Samsung Galaxy Note (5,5 tum), PureView-enheten Nokia Eos, samt Nokia Catwalk, som har beskrivits som en lättare och tunnare uppföljare till Nokia Lumia 920.

Dubbla ledblixtar?

I helgen släpptes en teaservideo inför tisdagens presskonferens. Klippet, som endast är 20 sekunder långt, visar en fronten på vad som kan vara en ny Lumia-enhet. Nokia avslöjar dock inte särskilt mycket om den nya enheten; vi får inte veta något om telefonens specifikationer eller modellnummer.

Istället får vi se glimt av enhetens vita skal och en närbild på vad som ser ut att vara ett dubbla led-blixtar på telefonens baksida. Nokia lämnar också ett kryptiskt meddelande: "More than your eyes can see. The New Nokia Lumia is coming".

Vad hoppas du att Nokia visar upp på tisdag? Lämna gärna en kommentar!