1
1
https://www.mobil.se/nyheter/nokia-pureview-93-skjuts-upp-igen
569589
Nyheter
falskt
Ingen ny Nokia

Nokia Pureview 9.3 skjuts upp igen

Föregångaren Nokia Pureview 9.
[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/nokia9pureview.jpg?itok=deh7nwJp', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/nokia9pureview.jpg?itok=R0DI9Fe8', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/nokia9pureview.jpg', w: 2000, h: 1324, title: 'Föregångaren Nokia Pureview 9. ' },]
HMD Global som står för tillverkningen av Nokiatelefoner, kommer inte att lansera en ny toppmodell den närmsta tiden, trots att modellen redan skjutits på framtiden flera gånger.

Om du sitter och väntar på att den kommande toppmodellen Pureview 9.3 från det finska varumärket Nokia ska lanseras snart, ja då kanske du inte ska hålla andan. Efter att redan ha blivit uppskjuten flera gånger verkar det nu som om den får vänta ytterligare. Detta enligt källan Nokia anew.  

De senaste ryktena säger att den kanske kan dyka upp under första halvan av 2021. Spekulationerna är att HMD Global, som tillverkar telefonerna och har rätten till varumärket för smartphones, vill vänta in det kommande Qualcomm Snapdragon 875 som sannolikt kommer att släppas snart. Många av de konkurrerande toppmodellerna som kommer att lanseras inom kort sägs ha det nya chipsetet. Om Nokia då hade lanserat en toppmodell med ett äldre chipset hade det snabbt gjort den mobilen daterad. 

Men det kan också vara helt andra anledningar. Vad för hårdvara den kommer med och vilken prestanda den får återstår att se när den faktisk dyker upp på marknaden. Precis som föregångaren i Pureview serien väntas Pureview 9.3 fokusera på särskilt bra kameror.

Källa