1
1
https://www.mobil.se/nyheter/nokias-mobiltelefoner-de-mest-fortroendeingivande
569451
Nyheter
falskt
Folk litar på Nokia

Undersökning: "Nokias mobiltelefoner de mest förtroendeingivande"

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/nokia_8.3_a.jpg?itok=0yw0-KPs', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/nokia_8.3_a.jpg?itok=aCm8GHw1', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/nokia_8.3_a.jpg', w: 2000, h: 1220, title: ' ' },]
Nokia i topp när konsumenter avslöjar vilka smartmobiler de litar mest på.

En ny förtroendeundersökning utförd av Counterpoint Research visar att Nokia är den mobiltelefontillverkare som konsumenter har högst förtroende för. I rapporten Counterpoint Research 2020 Trust Ranking utvärderas Android-tillverkare på fyra olika områden - säkerhetsuppdateringar, byggkvalitet, programvara och på enheter som rekommenderas för företag. För andra året i rad kniper Nokia, eller närmare bestämt HMD Global som är företaget bakom Nokia-telefonerna, toppositionen före tillverkare som Oneplus, Samsung, Realme och Xiaomi.

”För andra året i rad har Nokia-telefoner toppat vår position när det gäller att leverera de mest omfattande program- och säkerhetsuppdateringarna, och Nokia har den högsta andelen av portföljen som rekommenderas för affärsanvändning" säger Peter Richardson, VP och Research Director, Counterpoint Research.

"98% av Android-smarttelefontillverkarna erbjuder fortfarande inkonsekvent programvara och säkerhetsuppdateringar - eller ingen alls. OnePlus levererar också programuppdateringar snabbt till alla sina enheter som för närvarande finns på marknaden, följt av Samsung och Realme", säger Richardson.