Större uppdatering på väg ut

Nu får Huaweis P20 Pro rörelseaktiverad super slow motion

Huaweis flaggskeppsenhet P20 Pro kommer nu att få en super slow motion-funktion i stil med den som Galaxy S9 har och som innebär att inspelningen initieras med automatik.

Publicerad Uppdaterad

Videoinspelning med 960 bilder i sekunden är en egenskap som bara ett fåtal smartphone-modeller har i dagsläget. Flera av Sonys Xperia XZ-modeller, Samsungs Galaxy S9 och S9 Plus samt Huaweis P20- och P20 Pro-telefoner kan skryta med att erbjuda så kallad super slow motion. Och just P20 Pro kommer nu att få en uppdatering av funktionen som medger att inspelningen initieras med automatik så fort kameran upptäcker rörelse i bilden. Funktionen liknar den som sedan tidigare finns i just Samsungs Galaxy S9- och S9 Plus-enheter. 

Kan dröja 

Huaweis uppdatering innehåller förutom den utökade funktionaliteten på videosidan även ett gäng säkerhetsrelaterade uppdateringar och allmänna förbättringar av kameramjukvaran, bland annat vad gäller gränssnittet och placeringen av zoomreglaget. Dessutom har man optimerat telefonen för lägre energiåtgång. Huawei har precis börjat rulla ut firmware-uppdateringen globalt (CLT-L29C432B131) och det kan således dröja innan den finns tillgänglig för alla användare. 

Källa