Android och IOS.

Nu i Sverige: Beats Fit Pro – “som sportigare Airpods Pro”

Beats, Apples dotterbolag, släppte i november förra året ett par nya true wireless-hörlurar med sportinriktning. De har aktiv brusreducering och en gummivinge som ska hålla lurarna på plats även vid fysisk aktivitet. Nu finns de att köpa i Sverige.

Publicerad Uppdaterad

2500 kr kostar de nya lurarna och de hamnar i ungefär samma prisklass som Airpods Pro, men aningen billigare. De lånar också mycket av funktionerna från Airpods Pro och lägger alltså till den mer sportiga designen.

Till skillnad från Airpods Pro så är Beats Fit anpassat för både Ios och Android, så du kan hitta lurarna med Apples Hitta-app och de ansluts enkelt till en Iphone så väl som till en Android med snabb enkel ihopkoppling. I Android styr du inställningarna via Beats app och i Ios är inställningarna integrerade i Ios.

Beats Fit Pro ska ha en ny ljuddesign, erbjuder aktiv brusreducering och rumsligt ljud, vilket även de senaste Airpods har. Dessutom ska alltså designen med en flexibel vinge hålla lurarna på plats i öronen bättre. Precis som senaste Airpods har även Beats Fit Pro en särskild sensor som känner av om lurarna sitter i dina öron och pausar musiken om de inte gör det. Har du läst vårt test av Beats Studio Buds så vet du att de under en joggingrunda under testperioden ramlade ur örat och ner i ett sorkhål vid sidan av stigen vi sprang på, så de här nya lurarna ska vara mer lämpade för jogging. Förhoppningsvis har de också bättre samtalsljud.

Beats Fit Pro släpptes i november i USA, i Kina i december och nu i Sverige och ett flertal andra länder.