Släpps i höst

Nu officiell: Google visade upp Pixel Watch med Wear OS

Den har visats i läckta bilder men nu har även Google officiellt visat upp sin första smartklocka, Pixel Watch och berättat lite mer om klockan som släpps i höst.

Publicerad Uppdaterad

Pixel Watch är liten, smidig och snyggt rundad med, så klart, Googles Wear OS. Klockan släpps först i höst tillsammans med Pixel 7 och 7 Pro. Google lovar att den ska ha ett förbättrat och mer responsivt och ha Googleassistenten integrerad. Bland andra appar som kommer ska finnas den nylanserade Google Wallet och Google Home-app så du kan styra ditt smarta hem, högtalare och annat direkt från klockan. Vi fick veta att klockan har kontinuerlig pulsmätning och sömnmätning. 

I Pixel Watch utloavdes ett snabbt responsivt gränssnitt, Google Maps och Google Wallet samt träning, hälsa och sömnmätning tack vare djup integrering med Fitbit.

Viktigast är kanske att Google bekräftade djup integrering med Fitbits tjänster, något som kommer först till Pixel Watch och som vi inte sett tidigare i Wear OS.

Pixel Watch

Klockan kommer ut i höst, men Google berättade inte exakt vilket datum. Bara att den kommer samtidigt som Pixel 7 och 7 Pro. Vi fick heller inte veta om dessa produkter säkert kommer till Sverige, eller primärt bara till andra länder, men Google utlovade mer information under de kommande månaderna.