Släpps sannolikt redan i år

Ny mystisk Lenovo-telefon dyker upp hos TENAA

Många trodde nog att Lenovo inte hade någon mer smartphone på gång under 2018, men nu har en enhet plötsligt dykt upp hos det kinesiska kontrollorganet Tenaa.

Publicerad Uppdaterad

Tenaa sköter allt godkännande av nya enheter som ska släppas i Kina, och när en produkt dyker upp hos dem är det i regel bara en fråga om några veckor innan den offentliggörs och släpps på marknaden. Mot bakgrund av det så är det onekligen intressant att Lenovo nu dykt upp med en ny enhet hos Tenaa. Många trodde nog att årets Z5 Pro med sin utskjutbara sensorpanel var den sista mobila enhet som företaget hade på gång under året. 

Påminner om P20 Pro

Dokumentet som visar telefonen visar en tämligen ordinär enhet med en design som inte ligger alltför långt ifrån Huaweis P20 Pro. Här hittar vi till exempel ett bakstycke med tre kameralinser. På bakstycket huserar även av allt att döma en fingeravtryckssensor. På framsidan tycks enheten vara försedd med en lien, droppformad sensorpanel. Några specifikationer förekommer däremot inte, men normalt sett brukar även sådan information dyka upp hos Tenaa efterhand. 

Källa