Specifikationer avslöjade

Ny Sony-telefon dyker upp i benchmark-test

720p-upplösning är den stora skrällen, om Antutu-uppgifterna om Sonys XZ1 nu stämmer.

En enhet kallad Sony G8441 har dykt upp i ett benchmarktest på sajten Antutu. Därmed specifikationerna för en av de två Sony-telefoner som väntas offentliggöras till hösten ha avslöjats.

Publicerad Uppdaterad

Det finns inga officiella uppgifter om två nya smartphone-enheter från Sony i höst, men intensiva rykten har gjort fällande att just det är vad vi bland annat kommer att få se i samband med IFA-mässan i Berlin i september. De nya enheterna ska heta Xperia XZ1 och XZ1 Compact, och den enda större skillnaden på enheterna ska vara skärmen. En av de två enheterna har nu dykt upp på benchmarktjänsten Antutu, och den har modellbeteckningen G8441. 

720p-display

Enheten har enligt uppgifterna från Antutu en Snapdragon 835-processor, Adreno 540-GPU, 4 GB arbetsminne och 32 GB internet lagringsutrymme. Vidare har den två kameror på vardera åtta megapixlar och en skärmupplösning på 720 x 1 280 pixlar. Det senare är aningen anmärkningsvärt, då tidigare rykten om modellen G8441 handlat om en skärm med full HD-upplösning. Enheten ska även köra Android 8.0.0. 

Källa