69 kronor i månaden

Ny streamingtjänst: Paramount Plus-appen nu i Sverige för alla

Istället för att enbart erbjuda sitt utbud via partners släpper nu Paramount plus sin egen app vilket öppnar för en bredare publik.

Publicerad Uppdaterad

Paramount har nu gått med i den växande samling bolag som erbjuder sitt utbud av tv-serier och filmer via en egen app. Tidigare har de erbjudit sin tjänst Paramount Plus tillsammans med flera olika partners (Apple, Allente, Boxer, Tele2, Telenor och Telia) men nu löper de alltså linan ut och släpper en egen app som användare kan ladda ner direkt. Appen är tillgänglig för Ios, Android, Apple TV och Android TV. 

Förutom filmer och tv-serier från Paramount kommer även serier från Showtime att dyka upp i Paramount Plus-appen. Förutom nyare titlar kommer även en del äldre material att finnas i appen, som till exempel de klassiska Indiana Jones-filmerna och Gudfadernfilmerna. Fler äldre filmer kommer också att läggas till framöver. 

Priset för en prenumeration kommer att vara 69 kr i månaden utan bindningstid och till en början finns ett erbjudande där man kan testa tjänsten gratis i sju dagar.

Källa